Wat kun je doen met gietertjes?

Het eenvoudigste is: Leg de gieter op een dienblad of op een bord, of gooi het blik op een bord en bedek het met een handdoek. De beste manier om ze te serveren is door te serveren met een lepel of in een pan. Het blikje wordt dan bovenop de pan geplaatst en de saus mag koken. Als het er droog uitziet, voeg dan een beetje water toe. Een mooie saus wordt gemaakt door het toevoegen van een paar eetlepels wijnazijn aan het blik. Als je ziet dat er een goede saus in het blik is gevormd, ben je klaar om het te serveren met wat brood of een bord. Als u een kleine steelpan, u gewoon giet het water in een container, plaats het blik in de container en giet de saus in het blik. Als u een grotere pan wilt gebruiken, gebruik het dan en vul het met een pan kokend water. Fernerhin mag Thermometer Frituur einen Testlauf sein. Plaats het blik ondersteboven in het water en voeg de azijn. Laat de saus koken voor een paar minuten, dan te verwijderen uit de pan. Voeg een kleine hoeveelheid azijn aan een pan water en zet het blik terug ondersteboven in het water. Zet het vuur een beetje hoger. Voeg nog een eetlepel azijn, zet het vuur tot maximaal, voeg dan uw tomaten en roer alles. Blijf dit doen totdat de tomaten volledig zijn bedekt met een mooie dikke, groene saus. Je moet meer water toe te voegen (maar deze keer alleen als de saus wordt te dik) als de tomaten te dik. Daarna u het blik bedekken met een deksel en in de oven zetten. Dit maakt het gemakkelijk te verwijderen. De oven houdt de tomaten langer vers dan een koelkast zal. Om het recept nog makkelijker te maken, u de tomaten in het blik laten en ze in een kom met de vloeistof doen. Zodra de tomaten zijn gedaan, u giet de saus over hen. De saus kan worden verdikt als je meer melk toevoegt (je het dunner maken als je wilt). Ik gebruik een kopje melk, een kopje room en twee eetlepels suiker. Voeg meer toe als je wilt. Is er een goede online winkel voor het water geven van blikjes? Het is gewoon mijn stijl.

U meer of minder toevoegen als u dat liever hebt. Ik heb een beetje minder melk toegevoegd omdat de saus is steeds een beetje dik. Maar dit hoeft niet veel van een saus, omdat de kaas wordt gesmolten en het is een goede zaak, want het is romig en heerlijk. Nu is het tijd om de kip toe te voegen! Als u een slow cooker u dit maken op hetzelfde moment en serveer het met frietjes.